https://belmondo.bg/wp-content/uploads/2019/03/1234-1.png

Отзиви от клиенти

Албена Борисова

Прекрасен подход към децата, чрез който резултатите не закъсняват. За много кратко време се изгради доверие, с което детето нямаше търпение за следващите занимания. Интересното е че той изявява желание за упражненията и вкъщи. И сега обича да се упражнява с букви, цифри и фигурки 🙂

Нели Георгиева

В кабинета на Мария Стоева срещнах разбирането, подкрепата и помощта, от която имах нужда в труден за мен момент. Професионализъм и искрено сърдечно отношение, което е най-ценното! Благодаря!

И.И.

Когато се наложи да се обърна към Мария за помощ и подкрепа бях ужасно притеснена от факта, че сина ми рязко промени поведението си в началото на учебната година. Давам си сметка, че няма нищо по досадно от една изплашена и безпомощна майка- сам родител. Сина ми веднага я хареса и чакаше с нетърпение срещите си с нея. Там беше неговото лично и позитивно пространство. Направиха си силна и добра връзка и се оказа, че тя по- добре опозна моето собствено дете. Той я прие като член на семейството и започна да си споделя много неща с нея. Тя върна неговата любознателност и той заобича предмета, който мразеше най-много в училище. Нещо повече, открихме неговите притеснения, страхове и подтиснати чувства, които го бяха завладели напълно. Не се отказа и в най-трудните моменти, когато дори аз бях изгубила надежда. Спокойно прие и моите налудничави мисли, че детето ми не е наред. Вярваше, че той е едно прекрасно дете, каквото е в действителност. В крайна сметка тя се оказа права и успяхме да се справим заедно в изключително тежък за мен и детето ми период. Благодаря й от сърце за усилията, разбирането и подкрепата, която ни оказа. Сигурна съм, че никак не беше лесно особено работата й с мен. Оценявам жестовете, които правеше и аз едва ли бих се справила без нейната професинално и лично човешко отношение към нашия проблем.

Мария Савова

Казвам се Мария, като всяка втора жена в света и няма нужда да крия името си, защото това ме прави достатъчно анонимна. Днес съм почти на 34 години.
Животът ме срещна с Belmondo през далечната вече 2015 година. В този момент все още преживявах загубата на баща си. Търсех себе си и се опитвах да изляза от тежка депресия, която бях лекувала медикаментозно без траен резултат и която си бях причинила сама чрез работохолизъм и пълно изтощение, в опит да избягам от реалността, от себе си и от живота си, който не разбирах и не харесвах.
По пътя към мен самата Belmondo се превърна в огледало, в което безпристрастно можех да видя себе си и постепенно, чрез разнообразни техники, прилагани при различните житейски ситуации, през които преминах и запознаване с принципите на поведение и психологически модели, добих разбиране за себе си и за причинно-следствената връзка на, събитията в живота ми (започнала съм да се изразявам доста професионално 🙂).
Процесът на осъзнаване беше резултат от натрупване на много знания, на много опит и интегриране на модели, които са подходящи и работещи за мен и заменяне на неработещите. Може би именно заради постепенното изграждане на промяната, тя е трайна и спокойствието и увереността, до които достигнах, станаха естествена част от живота ми. Бих определила личностното израстване и придобиването на емоционална интелигентност като „тренировка на душата“. При нея, също както при тренировките на мускулите на тялото, най-важни са постоянството и подходящият треньор. Постоянството ми е присъщо, а в лицето на Belmondo аз намерих правилния за мен треньор.
Вярвам, че колкото и да са различни и специфични проблемите ни, колкото и да ни се иска да ги категоризираме като големи, по-големи от на другите, много специални и уникални, всички те са свързани с липсата ни на връзка със себе си, липсата на разбиране и приемане на нуждите ни и неспособността да осъзнаем и приемем собствените си особености. Именно заради това общото лечение и универсалното „хапче“ за разрешаването им е общуването със себе си, което най-лесно може да се осъществи с помощта на безпристрастното и професионално партньорство на психотерапевта. И най-ценното на целия процес е, че никой не ти е дал отговорите наготово, никой не те е променил насила. Ти сам си произвел своята собствена перла и дори в даден момент да я загубиш или подариш на някого, знаеш как да се върнеш към себе си и да си създадеш нова. В крайна сметка от момиче, изпълнено със страхове и съмнение в себе си, неуверено да се заяви, неспособно да поиска и да приеме помощ, нестабилно в самотата си и бягащо от отговорност за собствените си избори, пораснах до жена, която осъзнато използва женствеността си, изразява позицията и нуждите си, комуникира открито, разбира себе си, предава наученото, търси път към щастието за себе си и за хората около мен. По-често избирам позитивната гледна точка за ситуацията и намира спокойствие в ежедневието.
Животът ми не се е променил драстично. Все още правя грешки по пътя си, все още ми се случва да загубя равновесие, все още съм човек, но осезаемата промяна е в мен и в начина, по който приемам живота си, хората в него и самата себе си.
Благодаря на Belmondo за цялостната подкрепа, разбиране и професионализъм и се радвам, че от клиент, през годините се превърнах в приятел, който с гордост може да се обърне назад и да оцени постиженията в живота си, до които достигнахме заедно.

Rozi Dimitrov

Dear Maria,

I’m so thankful and appreciate your efforts to help me during the sessions and time being with You.
Thanks a lot for helping me to regain my full potential towards better relationships based on mutual understanding and acceptance.

Best Regards.

error: Съдържанието е защитено!