https://belmondo.bg/wp-content/uploads/2019/03/1234-1.png

Отзиви от клиенти

Майката на Дани

Синът ми проговори късно и от 3г. до 5г. Посещаваше логопед Мария Стоева. Много съм доволна, детето всеки път ходеше с огромно желание и резултатите не закъсняха. Сега детето се изразява много по-лесно, спокоен е, че и другите го разбират.
Благодаря на Мария Стоева за добрата работа.

Анелия Тончева

Малко след първите стъпки в класната стая, по пътя към буквичките и знанието, увереността и самочувствието имат огромно значение за нашите деца. Така ние се срещнахме с Мария. Резултатите от взаимната работа никак не се забавиха. Увереността, самочувствието на първолачето и спокойствието на родителите се оказаха липсващото парче , за да може учението да потръгне с лекота. Сърдечно благодарим на Мария!

Констанса

С много думи бих могла да опиша Мария, но има една, която е особено важна за мен и тя е – Професионалист. Още на първата ни среща тя успя да сложи емоциите и мислите ми в логически ред, успя да им даде „тяло“ облечено в значения и обяснения. Подходът на Мария, воден от последователност, анализ, емпатия и множество примери, ми помогна да преоткрия някои истини за себе си и да подходя към ситуациите в живота си с малко повече осъзнатост.

A.

Благодарение на разбирането и професионализма, който проявява Мария непрестанно, за кратък период успях да преодолея проблеми, които се бяха  появили и развили в продължение на години. В нейния кабинет човек спокойно може да срещне разбирането и спокойствието от това да бъде себе си такъв какъвто е, без да бъде съден по някакъв начин затова.

Нели Велчева

Като част от едно общество, изтъкано от предразсъдъци и стереотипи, аз също не съм мислела, че някога ще посетя психолог. Затворена натура съм и трудно споделям с близките си, камо ли с напълно непознат човек. Но, уви, животът намира начини да опровергае и най-непоклатимите на вид твърдения.
Загубих много скъп за мен човек, което ме преобърна на 180 градуса. Шокът и ужасът, през които минавах, се сляха с поредица от паник атаки с различна интензивност – ту силни, ту леки. Опитвах се да ги игнорирам и отричам, но това неминуемо доведе до задълбочаване на проблема. Стигнах до там да се страхувам от пътувания сама, защото си внушавах, че по време на пътя ще получа паник атака, с която няма да се справя. Тогава взех решение да потърся професионална помощ. И попаднах на Мария.
Прекрачвайки прага на кабинета ѝ, не знаех какво да очаквам. Объркана и разстроена, още на първата ни среща, освободих мъката, която се бе таила в мен в продължение на месеци. Но това освобождаване не се случи просто от само себе си. Насреща ми стоеше човек, който успя да ме предразположи и в чиито очи видях истинско желание да ми помогне. Емпатия и човещина. Това почувствах още от първата ни среща и с такова усещане останах през цялото време. Тези две безценни качества, съчетани с професионализъм на изключително ниво, доведоха до методично и плавно извеждане на състоянието ми от паник атаките, които към този момент ги няма, но дори и да се появят ще знам, че те не са толкова страшни колкото си мислех. И въпреки че мъката от загубата на този човек никога няма да изчезне, аз съм благодарна на Мария за всичко, което направи. За начина, по който подходи към мен. За търпението и разбирането. За това, че ми обясни през какво ще преминем стъпка по стъпка, за да изляза от състоянието на ступор, в което бях изпаднала, и тези стъпки бяха с моето темпо, а не с наложено от нея такова. Благодаря ѝ, че неведнъж спря страховете в главата ми още в зародиш и отговаряше на още незададените ми въпроси. Благодарна съм, че ми представи нещата от ъгъл, различен от този, в който се бях вторачила.
С една дума, получих едновременно професионално и човешко отношение. А когато едното липсва, това непременно се усеща.

error: Съдържанието е защитено!