https://belmondo.bg/wp-content/uploads/2019/03/1234-1.png

Отзиви от клиенти

Майката на Дани

Синът ми проговори късно и от 3г. до 5г. Посещаваше логопед Мария Стоева. Много съм доволна, детето всеки път ходеше с огромно желание и резултатите не закъсняха. Сега детето се изразява много по-лесно, спокоен е, че и другите го разбират.
Благодаря на Мария Стоева за добрата работа.

Анелия Тончева

Малко след първите стъпки в класната стая, по пътя към буквичките и знанието, увереността и самочувствието имат огромно значение за нашите деца. Така ние се срещнахме с Мария. Резултатите от взаимната работа никак не се забавиха. Увереността, самочувствието на първолачето и спокойствието на родителите се оказаха липсващото парче , за да може учението да потръгне с лекота. Сърдечно благодарим на Мария!

Констанса

С много думи бих могла да опиша Мария, но има една, която е особено важна за мен и тя е – Професионалист. Още на първата ни среща тя успя да сложи емоциите и мислите ми в логически ред, успя да им даде „тяло“ облечено в значения и обяснения. Подходът на Мария, воден от последователност, анализ, емпатия и множество примери, ми помогна да преоткрия някои истини за себе си и да подходя към ситуациите в живота си с малко повече осъзнатост.

A.

Благодарение на разбирането и професионализма, който проявява Мария непрестанно, за кратък период успях да преодолея проблеми, които се бяха  появили и развили в продължение на години. В нейния кабинет човек спокойно може да срещне разбирането и спокойствието от това да бъде себе си такъв какъвто е, без да бъде съден по някакъв начин затова.

error: Съдържанието е защитено!