https://belmondo.bg/wp-content/uploads/2019/03/1234-1.png

Отзиви от клиенти

Виктория Павлова

Благодаря на Мария Стоева, за това, че беше до мен в много трудни моменти, изпълнени със страх и отчаяние. Изминах дълъг път на себеопознаване. Направих важни изводи за себе си и взех решения, с които животът ми стана много по-хубав. Сега се чувствам свободна, свалила оковоите на страхове и предразсъдъци. Погледнах света с други очи.
Разбрах много неща за себе си, но едно от тях е особено важно- че всеки е отговорен за собствения си живот и всичко това зависи от самия него. Трудно е да се изправиш пред реалността, да осъзнаеш нуждата от промяна и да извървиш дългия път на осъществяването ѝ.
При мен всичко това се случи с всеотдайната подкрепа на Мария Стоева. Професионализмът, човечността, коректността и високата ѝ интелигентност направиха процеса възможен.

Петър Алексиев

Като мъж бях скептичен към този вид услуга. Изпитвах срам, исках да бъде тайно. С времето разбрах, че това е нещо много нужно за всеки един човек, неазвисимо дали е мъж, жена или малко дете. Осъзнах колко много емоции изпитвам и разбрах как да се справям с тях- вместо врагове, те станаха мои приятели. Наученото в сесиите ми помогна и много в комуникацията с другите, както и разбирането на света през една по-широка и приятна призма. Адмирации за Мария!

В. Христова

Още от първата ми среща с Мария, знаех че няма да е лесно, но тя беше идеалният спътник в моето начинание.
Бях толкова изтощена от нещата, които ми се случваха. Тя ми обясни много точно през какви етапи ще преминем и до къде може да стигнем, и в началото това ми изглеждаше невероятно, но за всичко беше права. Тя е човекът, който ме изслуша без да ме съди и поучава, а просто ме научи как да покажа себе си в комуникацията си с хората.
Бих оприличила нейната работата на работата на часовникар- по един много фин и деликатен начин успя да намери проблема в механизма и да ми помогне да го оправя. Даже не усетих кога се случи всичко. Толкова много неща са се променили- възприятието ми за хората като цяло, аз не ги съдя и не се обвинявам за всякакви проблеми и ситуации, които възникват. Сега съм много по-отворена към света и толерантна към хората, такива каквито са. Много от нещата , за които в процеса ни на работа се замислях и анализирах дълго преди да ги направя, сега са автоматични. Има една голяма лекота в цялото това усещане и то стана част от моето ежедневие.
За Мария мога да кажа само едно – ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Д.Станчева

Искам да благодаря на център “Белмондо” в лицетo на Мария Стоева, която ни посрещна преди 3 години. Пред нея стояха притеснени родители и един 4-годишен малчуган с проблеми в речта. Противно на типичните детски проблеми в с буквата „р”, синът ни не можеше да произнася звуковете „к“ и „г, заместваше ги с „т“ и „д“. В началото като проговори, естествено беше много сладко да чуваш „дъба“, „туче“, „тола“ и пр. Все си казвах ще израсте и ще изчисти речта. Всеки е чел, че до 5 годишна възраст реч и звукове се изглаждат, но не с всички буквички е така. А и децата растат и по площадките се обиждат. След като говорихме с Мария стана ясно, че без помощта на логопед няма да се справим.
Тя започна работа с детето ни през есента на 2016 г. На пролет звуците вече се чуваха ясно, а лятото думите се произнасяха чисто без да е необходимо постоянно да му напомняме да коригира изказа си. Въпреки че проблемът беше решен, решихме и втората година синът ни да продължи да посещава часовете и да работи с Мария за цялостното му развитие- да има правилен словоред, когато разказва; да произнася по-отчетливо звуковете “с” и “з”. С Мария детето учеше азбуката и цифрите, рисуваше. Днес вече на 6 год. и почти първолак детето чете, пише и смята без проблем. Считам, че благодарение на тези индивидуални занимания в Центъра, се постави добра основа за доброто развитие на сина ни за напред. Мария, благодаря ти още веднъж за помощта. Успех във всяко начинание!

Елисавета Асенова

Когато прекрачих „Белмондо“ имах известни притеснения, защото Влади не се доверяваше на всеки и беше доста скептичен към логопедите. Това, което Мария успя да постигне в процеса на работа за мен беше изключително. С много търпение и постоянство успя да изкара наяве качества и умения на Влади, за които не сме и подозирали….На всички мои приятели и познати горещо препоръчвам Мария и разбира се „Белмондо“, защото съм очарована от нейната работа с Влади  и от резултатите, които успя да постигне. Искам и други хора да успеят да намерят решение за проблемите си.

Златка, Лъчо и Гошко

Поздравления за прекрасно свършената съвместна работа с нашия син Георги. Уверен в себе си и със самочувствие крачи смело напред.
Благодарим ти, Мария.

error: Съдържанието е защитено!