https://belmondo.bg/wp-content/uploads/2019/03/about-header-2.png

За центъра

 За нас

Какво представлява Центърът?

Център за личностно развитие “Belmondo” е създаден през 2013 година в град София. Отдадеността, обективността и конфиденциалността са част от изграждащите елементи на идеологията му. Той преплита в себе си актуалните изисквания, като успоредно с това съчетава и установените във времето ценности. Услугите, които предлага са предоставени с висок професионализъм и са съобразени изцяло с нуждите и желанията на клиента.

Основната цел на Център за личностно развитие “Belmondo” е да повиши качеството на живот на хората, които му се доверяват, като ги придружи по пътя на промяната по един деликатен и ефективен начин. Всеки от нас има в себе си множество ресурси и умения, които очакват да бъдат открити.

Използваните техники и методи, предоставят множество варианти на консултиране и терапия. Именно това многообразие дава възможност за гъвкавост и намиране на индивидуален подход към всеки наш клиент.

Събитията, които организираме са информативни, интересни и са подходящо пространство за обмяна на опит и мнения.

А за най-малките имаме голямо разнообразие от материали за работа, творчество и игри. Паралелно с добре свършената работа, се забавляваме и изграждаме атмосфера на приятелство и споделеност.

Материалната база е съвременна и предразполагаща. Тя включва психологически кабинет, логопедичен кабинет, уютна чакалня и семинарна зала с 30 места. Залата от своя страна разполага с вентилация, климатизация, мултимедиен проектор, магнитна бяла дъска, озвучаване и място за пушачи. Локацията е удобна и лесна за намиране. В близост има места за безплатно и платено паркиране, както и спирки на градския транспорт (трамвай 7; автобуси: 64, 73, 83, 204, 304; както и спирки на новостроящата се линия 3 на метрото). В съседство сa магазин Джъмбо, България Мол и множество други търговски обекти.

Ако имате въпроси относно дейността ни и как може да Ви бъдем полезни, не се колебайте да се свържете с нас!

За контакти

Ние знаем, че имате възможност да избирате между много специалисти. Благодарим ви, че избрахте нас!

error: Съдържанието е защитено!